improvisació, soroll i nous sons

CRÒNICA DIJOUS 4/03

DIJOUS 4 DE MARÇ 2010
LLOC: VERMELL

Arrenca el (((gargall)))

El (((gargall))) va arrencar amb força poc després de la mitjanit de dijous amb dues propostes ben diferents de l’escena musical catalana actual. El Vermell es va transformar de nou en una concorreguda sala de concerts on hi va anar passant un públic expectant, encuriosit i amb ganes de descobrir noves experiències sonores.

ROSEMARY’S BABE
El mallorquí va oferir un concert basat en un preproducció efectista realitzada amb sampler i acompanyada per la seva veu. Per escalfar l’obertura del festival va anar omplint l’espai de revers i delays a través d’una successió de temes d’essència minimalista.

BALAGO
El trio de la Garriga va seduir el públic amb unes sonoritats profundes i uns dibuixos melòdics que demostraven tant la cohesió del grup com la originalitat de la proposta musical que realitzen. En el seu directe, tranquil i alhora tens, hi podíem reconèixer el treball elaborat i complex procedent de sintetitzadors, teclats, caixa de ritmes i altres instruments. Va ser un concert contingut que no va deixar indiferent el públic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada