improvisació, soroll i nous sons

(((gruix))) 24-27 març

Aquesta setmana arriba el gruix del Festival (((gargall)))

De dijous a diumenge xerrades, música, cine, interacció, projeccions, i tot el que faci falta per tal de gaudir del festival d'improvisació, soroll i nous sons.

Trobareu informació detallada de cada grup a la web http://www.gargall.net/ i us destaquem les xerrades dels col·lectius provinents del país basc, Guatemala i Barcelona , que per primera vegada arribaran a Manresa per explicar com crear i difondre lliurement la música i l'art.


Dijous, 24/03/2011
EL VERMELL (MANRESA) – 00:00 h.

CUC DE JAMAICA (Torredembarra) + SANT IGNATIUS CONSPIRACY DUB (Manresa) + GECKO (STA. EUGÈNIA DE RELAT)Divendres, 25/03/2011

SALA STROIKA (MANRESA) – 00:00 h.

E-BASTARDS (Manresa) + LA PHAZE (França) + MENEO (Guatemala)


Dissabte, 26/03/2011

EL VERMELL (MANRESA) – 18:00 h.

XERRADA (((g)))

A partir de les 6 de la tarda al Vermell hi haurà una xerrada-col·loqui amb diferents col·lectius afins a la música i a la seva creació, a la seva difusió i lliure circulació i com no, al seu gaudi. També hi haurà una secció d’exposició de materials enregistrats per aquests col·lectius.


Els col·lectius invitats són Arto Artian, Bide Huts, Kafe eta Galletak i Freesound Project.

Cadascun d’ells ens explicaran què fan, com ho fan, quina és la seva experiència i trajectòria. Podeu fer una ullada als diferents col·lectius a:

Dissabte, 26/03/2011

EL VERMELL (MANRESA) – 00:00 h.

DISTORTLED BOX (Torelló) + LAUTSTARKE (Barcelona)

Diumenge, 27/03/2011

CONSERVATORI (MANRESA) – 18:30 h.

BANDA IMPROVISADORS MANRESA + CINE CLUB + D.PRESSURE (Berlín) + GAF Y LA ESTRELLA DE LA MUERTE (Canàries)


Un any més Cineclub i la Banda d’improvisadors de Manresa col·laboren amb el festival (((g))) oferint un espectacle únic de creació de banda sonora al moment en la projecció d’un film que enguany serà sorpresa per a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada