improvisació, soroll i nous sons
(((gargall)))
ON TOUR’2011
VIC - Dijous 17 de març – jazz cava 22:30 h.
SOLSONA - Divendres 18 de març – sputnik 22:30 h.
GIRONELLA - Dissabte 19 de març – la font del balç 18:00 h.

FOTO: NO PARFUM

NO PARFUM Gironella (Berguedà)

A mig camí entre el doom i el dark ambient, el duo que dóna vida a aquest misteriós projecte proposa fer-nos visitar el Purgatori abans d'hora. Guitarra, samplers, sintetitzadors, projeccions i altres instruments, són la base del seu so electrònic, agressiu i infernal, atmosfèric i narcòtic a parts iguals.
Sens dubte, una actuació visual i sonora difícil de digerir.
Els seus components, Samuel Mateos i Martí Barcons són músics i membres de la comunidäd dj’s de Gironella.
www.myspace.com/noparfum


TOIA Manresa (Bages)
El so d´un cornetto barroc, sons marins de cetacis famolencs, els grinyols d’una porta sense greix, la caiguda d’una galleda metàl·lica o, cops de martell són algunes de les atmosferes que ens apropen els manresans Toia.
En aquesta ocasió, es nodreixen de les experiències que els ofereix l’improvisació en estat pur, d’un teclat sense pedals i d’un ocell mort per intoxicació.
Toia el componen Lluis Coll i Jordi Portabella.
Coll prové de la formació de música clàssica i és cornetista professional. Al mateix temps forma part del grup de rock-pop GRIP, una banda impossible formada per altres músics de bandes com Gossos i Plouen.
Jordi Portabella prové de formació acadèmica clàssica amb oboè. Portabella s’introdueix a la música a partir de l’escolania de Montserrat. Actualment és membre del grup de rock bagenc Plouen (Plouen Catximbes).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada